Disclaimer

Gemeente Maasgouw is verantwoordelijk voor de inhoud van deze website, en doet er alles aan deze actueel en juist te houden. Komt u iets tegen dat niet correct is of verouderd, dan stellen wij uw reactie bijzonder op prijs. U kunt zelf kiezen op welke wijze u ons dit wilt laten weten. Alle benodigde gegevens staan op onze contactpagina.


Persoonsgegevens
Alle informatie die u ons verstrekt, wordt vertrouwelijk behandeld. Persoons- of adresgegevens worden uitsluitend gebruikt waarvoor u ze heeft verstrekt.

Opnemen van links
Op www.woneninmaasgouw.nl en www.woneninmaasgouw.nl/reutsdael.nl worden alleen externe links opgenomen naar websites van instellingen en organisaties die betrekking hebben op de onderwerpen van de pagina's op deze site. De gemeente Maasgouw is niet verantwoordelijk voor de inhoud en actualiteit van deze externe sites.

Overnemen van informatie
Zonder schriftelijke toestemming van de gemeente is het niet toegestaan het wapen en / of logo van de gemeente Maasgouw en van woneninmaasgouw.nl te voeren. Ook foto's en andere afbeeldingen die op deze website gebruikt worden, mogen niet zonder schriftelijke toestemming van de gemeente Maasgouw worden gebruikt.